Profiel Lease Performance

International Car Lease Holding is met de labels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease, Lease Performance en Van Mossel Shortlease & Rent een succesvol aanbieder van autoleasing, verhuur en zorgeloos wagenparkbeheer. Onze medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk maken met hoogwaardige dienstverlening en creatieve oplossingen autolease mogelijk voor iedereen, ongeacht de grootte van het wagenpark of bedrijfssector. Tegelijk staat International Car Lease Holding voor inkoopkracht en schaalvoordelen. Kortom, direct voordeel voor u, zowel qua service als in financiële zin.

 

Aandeelhouders
International Car Lease Holding is een onderneming met als aandeelhouders De Mandemakers Groep en de Van Mossel Automotive Groep. De Van Mossel Automotive Groep behoort tot één van de grootste automotive ondernemingen in Nederland. Onderdeel van de groep vormen autobedrijven met toonaangevende merken op de markt van personen- en bedrijfswagens, mega occasion centra, professioneel autoschadeherstel, autotechniek en financiële dienstverlening. Door de nauwe samenwerking tussen International Car Lease Holding en de Van Mossel Automotove Groep bieden wij klanten geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, met een focus op dienstverlening. De Mandemakers Groep is marktleider op de retailmarkt in keukens en heeft een toonaangevende positie op het gebied van sanitair en meubels.

 

Een fundament om op te bouwen
International Car Leasing Holding en haar labels zijn – net als de Van Mossel Automotive Groep en De Mandemakers Groep – permanent op zoek naar nieuwe uitdagingen en flexibele oplossingen. Een fundament om op te bouwen.

Directie

 • Directie Directie
 • Directie Directie
 • Directie Directie
 • Directie Directie

Label verantwoordelijken

Onze label verantwoordelijken zijn hét gezicht van onze sterke labels. Onder hun verantwoording wordt dagelijks keihard gewerkt om de 5 kernwaarden Respect, Proactief & Klantgericht, Ontwikkelen, Verbeteren en Synergie diep door te laten dringen in het hart van elk label.
 • Dennis van der Weiden
 • Remco van Lotringen
 • Jan Deknuydt
 • Aemil Schellens
 • Armand van Veen
 • Jean Marc de Geus
 • René Schilders

Kernwaarden

De labels van International Car Lease Holding streven ernaar om in hun specifieke segment de beste aanbieder van autoleasing, autoverhuur en zorgeloos wagenparkbeheer te zijn om zodoende meerwaarde te creëren voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers. Door de krachtenbundeling van onze labels in International Car Lease Holding vergroten wij de inkoopkracht waardoor wij onze klanten een nog beter – geprijsd – leaseproduct kunnen aanbieden met een duidelijke focus op service.


5 Kernwaarden

Respect, proactief en klantgericht, ontwikkelen, verbeteren en synergie zijn de vijf kernwaarden van International Car Lease Holding en haar labels. In alles wat we doen, en in elke laag van onze organisatie, nemen wij die begrippen als uitgangspunt voor ons handelen. Op die manier laten wij duurzaamheid en kwaliteit in autoleasing samenkomen.

 • Respect: respect en persoonlijke aandacht

  Om het persoonlijke karakter van onze labels te benadrukken, is het nodig dat iedere medewerker bereikbaar, respectvol, toegankelijk, open en duidelijk is tegen al onze relaties. Bovendien wordt heel veel tijd en aandacht besteed om energiek, sympathiek en maatschappelijk betrokken te werken.

 • Proactief en klantgericht

  Tevreden klanten zijn essentieel voor de winstgevendheid en het lange termijn succes van de labels van International Car Lease Holding. We zullen klantgerichtheid en klanttevredenheid altijd blijven nastreven door proactief advies en uitstekende prestaties te leveren en optimale service te bieden.

 • Ontwikkelen

  Wij streven ernaar om onze medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden door te investeren in hun ontwikkeling door coaching en opleidingen.

 • Verbeteren

  International Car Lease Holding is het grootste particuliere leasebedrijf van Nederland en neemt in de overige landen waar wij actief zijn eveneens een vooraanstaande plaats in. Wij zijn vastbesloten deze positie te behouden en verder te verstevigen door te excelleren in ons werk, ondernemerschap te tonen en ons handelen, daar waar mogelijk continu te verbeteren.

 • Synergie

  Een goede samenwerking tussen alle afdelingen en medewerkers van onze (zuster)bedrijven levert een synergie op die tot snelle en duidelijke resultaten leidt.