Van Mossel Autolease

Van Mossel Autolease bestaat sinds 2017 en is voortgekomen uit de leasebedrijven Autolease Groningen, Profilease, Lease Quality, Omnilease, Van Mossel Leasing & V&M leasing. Door onze oorsprong in de autobranche weten wij waarover wij praten en wat wij doen. Vakkennis is altijd ons vertrekpunt: kennis van de automarkt, kennis van de autofiscaliteit en financiële kennis. Een voorwaarde voor een leasemaatschappij die u graag de juiste weg wijst. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een uitgebreide en tevreden klantenportefeuille. Tot onze klanten behoren zowel zelfstandigen, mkb-ers als grote ondernemingen. Van Mossel Autolease is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Wij bieden u een breed scala aan leasevormen. Zodat u precies de leaseconstructie kunt kiezen die bij uw strategische en mobiliteitswensen aansluit. Feilloze service, proactieve sales & after sales, kwalitatieve adviesverlening en scherpe prijzen kenmerken de dienstverlening van Van Mossel Leasing. De scherpe prijzen worden onder meer mogelijk gemaakt door de bundeling van de inkoopkracht binnen International Car Lease Holding. Bovendien zijn wij met proactieve analyses in staat om u kostenbesparende adviezen te geven. Dit gebeurt onder andere met behulp van online applicaties. Aan de hand van, in overleg, gestelde normen kan Van Mossel Autolease de excessen zichtbaar maken en deze tijdig signaleren.

 

Servicegericht en persoonlijk
Van Mossel Autolease beschikt over een eigen sales team, maar werkt commercieel nauw samen met het autodealernetwerk van de Van Mossel Automotive Groep. Door het persoonlijk contact met zowel wagenparkbeheerders als met berijders, kan Van Mossel Leasing tot de essentie van autoleasing en wagenparkbeheer komen. Dit is in de visie van Van Mossel Autolease het gezamenlijk terugdringen van de mobiliteitskosten waarbij de (auto-)mobiliteit van de klant gewaarborgd blijft met behoud van maatwerk.


De voordelen voor u:

 • Persoonlijk
 • Verbindend
 • Ondernemend

www.vanmosselautolease.nl

Van Mossel
Shortlease & Rent

Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit toch een vorm van autohuur. Dit heeft als voordeel dat we snel kunnen antwoorden op uw vraag om mobiliteit. Want dat is één van de belangrijkste aspecten van flexibele, tijdelijke mobiliteit: vandaag bellen, morgen rijden. En de auto weer inleveren wanneer u dat wilt.
Zonder boetes, zonder risico’s.

 

De prijs hiervoor zal u meevallen. Door onze omvangrijke -en nog steeds groeiende- vloot van meer dan 2.000 voertuigen hebben we niet alleen een ruime keuze, maar kunnen we ook onze reserveringen optimaal inplannen. Dit vertaalt zich in onze gunstige prijsstelling. De prijsverschillen met lange termijn leasing worden steeds kleiner. Handig dus, voor nieuwe medewerkers of medewerkers met een tijdelijk contract, voor projecten en voor voorloopauto’s.

 

Van Mossel Shortlease & Rent biedt daarnaast de mogelijkheid om jonge occassions in Shortlease af te nemen. Ook de combinatie ‘voorlopig huren, daarna leasen’ biedt vele voordelen.

 

Van Mossel Shortlease & Rent hecht veel waarde aan een schone leefomgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij door een modern wagenpark bestaande uit een breed scala aan merken. U kunt bij ons terecht voor compacte – en zuinige – personenauto’s, maar ook voor ruimere auto’s. Van Mossel ShortLease & Rent is een onderdeel van International Car Leasing en profiteert daardoor van de gebundelde inkoopkracht en expertise op het terrein van optimaal wagenparkbeheer.


Van Mossel Shortlease & Rent samengevat:

 • een vloot van 2.000 recente auto’s voor Shortlease en Verhuur.
 • niet uitsluitend VW en Audi, meer dan 20% zijn “vreemde” merken.
 • mobiliteitsoplossingen voor 1 dag tot 1 jaar – of langer!
 • altijd een ruime sortering auto’s direct beschikbaar.
 • ook bestaat de mogelijkheid om onze jonge occasions in Shortlease af te nemen.
 • combinaties met huurkoop zijn mogelijk.
 • fiscale voordelen door beëindiging / wisseling te kunnen plannen bij wijzigend overheidsbeleid.
  www.vanmosselshortlease.nl

J&T Autolease

Wie least, zoekt gemak en efficiency. Gemak op het gebied van flexibel autogebruik en een betere bedrijfsmobiliteit, efficiency door lagere en exact te meten autokosten, administratieve vereenvoudiging – en last but not least – tijdwinst. De redenen om te gaan leasen kunnen dus divers zijn. Een goede leasemaatschappij probeert voor u een geschikte leasevorm te realiseren. De beste leasemaatschappij zoekt voor u die oplossing die beide bedrijfseconomische motieven combineert. Die biedt u een optimale mobiliteit tegen aangenaam lage kosten en houdt u exact op de hoogte van uw wagenpark. Daarvoor is niet allen een uitgesproken visie op mobiliteit nodig maar ook een diepgaande knowhow, een groot en compleet gesorteerd wagenpark en diverse contractvarianten. Kortom, een deskundige en alert opererende partner. J&T Autolease is die partner.

 

Een nieuwe definitie van partnership
Steeds meer ondernemers kiezen voor J&T Autolease. Waarom? Gerenommeerd extern klantenonderzoek toont aan dat J&T Autolease tot één van de meest klantgerichte leasemaatschappijen behoort. J&T Autolease borgt dit door haar ISO 9001:2008 gecertificeerde kwaliteitssysteem. Ondernemers kiezen niet alleen vanwege de klantgerichtheid voor J&T Autolease. Wij staan u – al meer dan 25 jaar – op elk moment met raad en daad bij. Niet alleen door de mogelijkheid u elke auto van elk merk of type in elke uitvoering te leveren maar ook door een deskundige, op uw bedrijfssituatie toegezegd leaseadvies, beter gezegd mobiliteitsadvies. J&T Autolease begrijpt als geen ander dat een opvallende visie alleen onvoldoende is om er te komen. Die moet je waar kunnen maken. Uw wagenpark wordt bij ons in teamverband beheerd. Ieder teamlid behartigt een bepaald onderdeel – zijn of haar specialisme – van uw leasecontract. Uiteraard krijgt u met één aanspreekpunt te maken, uw J&T Autolease leaseadviseur of accountmanager. Dat maakt het contact tussen u en ons effectief en houdt het toch persoonlijk. Zo kunt u rekenen op maximale aandacht en deskundigheid. Niet alleen in Nederland kunt u een beroep doen op J&T Autolease. Ook in België staan wij u met onze kwaliteit en adviezen terzijde.
Als onderdeel van International Car Lease Holding beschikken wij over een aanzienlijke inkoopkracht waarvan onze klanten profiteren.


De voordelen voor u:

 • een leasemaatschappij met meer dan 25 jaar ervaring
 • flexibele dienstverlening tegen scherpe tarieven
 • zorgeloos leasen
 • focus op eigen business
  www.jentautolease.com

DirectLease

DirectLease verraste de Nederlandse autoleasemarkt in 2001 door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing. DirectLease stelt bezoekers in staat met een muisklik hun nieuwe leaseauto te bestellen. Bij DirectLease least u tegen de laagst mogelijke tarieven. Wij onderscheiden ons met meer dan alleen een scherpe prijsstelling; bij DirectLease bent u aan het juiste adres voor aanbiedingen die net even anders zijn. Zo bieden wij met DirectDeals meer dan 100 auto’s aan welke direct leverbaar zijn. DirectLease is de ideale leasepartner voor bedrijven van elk formaat, van eenmanszaak tot multinational. Met het product NewLease biedt DirectLease zzp-ers de mogelijkheid een auto te leasen met maximale flexibiliteit, tegen vaste lage prijzen. Sinds kort kunnen ook particulieren bij DirectLease terecht. DirectPrivéLease voorziet in een aantrekkelijk geprijsd en transparante leaseoplossing voor particulieren. Administratieve zorgen neemt DirectLease uit handen door het ingenieuze internet portal. De website van DirectLease behoort volgens markonderzoek al jaren tot de meest toegankelijke site op het terrein van autoleasing. Deze waardering blijkt niet alleen uit de constante toename in bezoeken, maar ook uit de toegekende publieksprijzen waaronder die voor de brandstofapp van DirectLease.

 

24/7 Dienstverlening
U kiest de manier die u prettig vindt om contact te onderhouden met DirectLease. Wij vullen onze hoogwaardige – 24/7 – dienstverlening via onze website aan met een telefonische klantenservice. Een professioneel en uiterst bekwaam team van medewerkers staat – ook buiten de reguliere kantoortijden – altijd voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook contact onderhouden per e-mail of instant messaging. DirectLease is u niet alleen van dienst in Nederland. Om te voorzien in uw internationale leasebehoefte hebben onze kantoren in België en Duitsland alvast hun huiswerk voor u gedaan. Als onderdeel van International Car Lease Holding profiteren klanten op alle markten waar wij actief zijn van de gebundelde inkoopkracht.

 

Direct weten waar je aan toe bent:

 • 24/7 online offertes maken, wijzigen en bestellen
 • veel acties
 • voorraadmodellen
 • scherp geprijsd
 • snel rijden
 • geen poespas

  www.directlease.eu

Westlease

Westlease is een onafhankelijke leasingmaatschappij met een vloot van bijna 5.000 wagens. Onze specialiteit: lange termijn verhuur van wagens.

Op 27 december 1982 werd de maatschappij boven de doopvont gehouden. Sedert dit moment werd Westlease de vertrouwde partner voor vele Belgische KMO’s in het geven van flexibele en efficiënte oplossingen voor het mobiliteitsvraagstuk van velen onder hen.

Westlease heeft alles in huis om zijn klanten te verleiden.

Ten eerste is er de jarenlange ervaring, die geleid heeft tot een uitgebreide en tevreden klantenportefeuille.  Daarnaast staan wij voor een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Een aanpak die werkt, gezien de blijvende groei van het bedrijf. Tenslotte heeft onze klant altijd het laatste woord: onze kennis en expertise wordt gebundeld om aan de wensen en vragen aan onze klanten tegemoet te komen.

Waarom kozen ze dan finaal voor Westlease?

 • ongebonden tegenover financiële instellingen en onafhankelijk van automerken
 • gepersonaliseerde oplossing
 • Eén klant = één contactpersoon: persoonlijk en snel
 • handige tools die 24/24 beschikbaar zijn
 • vakkennis is altijd ons vertrekpunt: kennis van de automarkt, kennis van de autofiscaliteit,